Фінал міжнародного наукового конкурсу ISEF 2020 вперше пройде віртуально

Фінал міжнародного наукового конкурсу ISEF 2020 вперше пройде віртуально

У середині лютого поточного року на конкурсі «Еко-Техно Україна» були обрані молоді українські вчені, які повинні були представити нашу країну у фіналі міжнародного конкурсу ISEF в США 10-15 травня. У березні організатори конкурсу повідомили про скасування заходу через пандемії, однак в підсумку було прийнято рішення провести віртуальний фінал Virtual Regeneron International Science and Engineering Fair (ISEF), який дозволить виявити переможців віддалено.

Віртуальний фінал Virtual Regeneron International Science and Engineering Fair (ISEF) пройде 18-22 травня, всі учасники заходу вже проходять онлайн-реєстрацію і готуються до захисту своїх робіт в форматі відеопрезентацій. Крім захисту наукових робіт, конкурсанти зможуть стати учасниками віртуальних панельних виступів і майстер-класів від вчених, Нобелівських лауреатів і представників найбільших технологічних компаній.

«Нинішня ситуація в світі диктує для всіх сфер життя, і особливо для навчання, інші умови, які необхідно сприймати не як проблему, а як нові виклики і можливості. Тому ідея проведення Virtual Regeneron ISEF 2020 на форматі онлайн є можливістю для кожного учня проявити самостійність, відповідальність і зосередженість – саме ті якості, які так важливі для майбутніх інженерів і вчених.

Історія не раз доводила, що будь-які соціальні і природні явища, які мали помітні наслідки, завжди ставали каталізатором для розвитку науки, націленої на зменшення впливу негативних факторів і поліпшення життя в майбутньому. Я впевнений, що умови, в яких проводиться конкурс, допоможуть краще розкрити потенціал кожного учасника, а також отримати цікаві і новаторські ідеї », – зазначив Максим Даценко, генеральний директор компанії ENSOF.

Нагадаємо імена переможців Національного етапу «Еко-Техно 2020», які представлять Україну на міжнародному віртуальному фіналі:

  1. Малярчук Єва, проект: «Попередження конфліктів в учнівському колективі середнього і старшого шкільного віку як інструмент превенції буллінг», 11 клас, Нетішинського середня загальноосвітня школа №2, Хмельницька обл.
  2. Кислова Анастасія, проект: «Рішення проблеми надлишкової ваги шляхом вибору посуду для подачі їжі», 10 клас, Вище професійне училище №33, г. Киев.
  3. Віктосенко Юлія, проект «Отримання каротиноїдів шляхом утворення композиту Zn-Al двошаровий гідроксид – каротиноид IN VITRO в середовищі фрешів овочів і фруктів», 9 клас, «Хіміко-екологічний ліцей», Дніпровська обл.
  4. Неруш Руслан, проект «Нова методика оцінки процесу дигрессии екосистеми», 11 клас, «Маріупольський технічний ліцей», Донецька обл.

Відзначимо, що ISEF – International Science & Engineering Fair – це найбільший в світі міжнародний конкурс науково-технічної творчості для школярів, заснований в 1950 році. Конкурс Еко-Техно Україна проходить під патронатом Міністерства освіти і науки України.

Щорічно в міжнародному фіналі беруть участь близько 1800 представників з майже 80 країн світу. У складі журі Нобелівські лауреати і вчені зі світовим ім’ям, які вибирають кращих в 17 категорій знань. Учасники борються за призовий фонд близько $ 5,000,000.

Limitless представила Pendant: носимий пристрій для запису інформації та обробки за допомогою штучного інтелекту

Спам: історія терміну, його небезпека та боротьба зі спамом

Чому кібербезпека важлива для вас?

AnyDesk взламано: популярне програмне забезпечення для віддаленого робочого столу вимагає скидання пароля

Новий штучний інтелект Gemini від Google: можливості, відмінності від GPT і перспективи використання

Що таке хмарні сховища та навіщо вони потрібні?

Покроково, як підключити Старлінк резервним каналом інтернету на підприємстві.

Шукаєте де придбати ГЕНЕРАТОР?

Екваер IKS обмежує час роботи сервіса.

Microsoft обмежила росіянам оновлення до Windows 11 22H2, а Apple видалила з App Store всі застосунки VK та Mail.ru

Держспецзв’язку попередила про нову кібератаку на держоргани України у вигляді електронної пошти із зараженим XLS-документом.

Як підключити Starlink в Україні (супутниковий інтернет SpaceX)

Замовити
дзвінок
+
Подзвоніть!