Організація віддаленої роботи в період карантину, в зв’язку з COVID-19. Рішення.

Організація віддаленої роботи в період карантину, в зв’язку з COVID-19. Рішення.

11 березня Кабінетом міністрів України запроваджено карантин на термін до 3 квітня 2020р. для запобігання поширенню короновіруса (Covid-19). Введено обмеження на масові заходи і роботу транспорту. Також рекомендовано українцям залишатися вдома, максимально скоротити появу на вулиці.

Підприємствам і організаціям рекомендовано надати своїм співробітникам відпустку або організувати дистанційну роботу на час карантину.

Ваше завдання – переорієнтувати всі процеси так, щоб ні на одному з фронтів робота не зупинилася. Чим забезпечити кожного співробітника, щоб він зміг повноцінно працювати поза офісом? Як організувати доступ співробітників до корпоративної інформації? Як забезпечити комунікацію між ними? Як забезпечити зв’язок з контрагентами?

Ми допоможемо вам розгорнути розподілений офіс і налаштувати ваші звичні IT сервіси в лічені години, а співробітники нашої компанії нададуть технічну підтримку.

Якщо ви раніше нічим подібним не користувалися, скористайтеся нагодою і почніть прямо зараз – це допоможе перейти на дистанційний формат.

 

Рішення під ключ:

  • Міграція інформаційної інфраструктури на сервери Налаштування електронного документообігу.
  • Поставка ноутбуків, налаштування розподіленого доступу до інфраструктури.
  • Поставка смартфонів, настройка VoIp корпоративної телефонії.
  • Розгортання CMR систем, управління проектами, контрагентами, працівниками.

 

Ознайомитись з антикризовими пропозиціями! Повний пакет послуг для видаленої роботи офісу.

Замовити
дзвінок
+
Подзвоніть!