Компанія Samsung офіційно представила серію споживчих твердотільних накопичувачів 870 QVO SSD

Компанія Samsung офіційно представила серію споживчих твердотільних накопичувачів 870 QVO SSD

Компанія Samsung офіційно представила серію споживчих твердотільних накопичувачів 870 QVO SSD. Її модельний ряд включає пристрої для зберігання даних об’ємом 1, 2, 4 і 8 Тбайт. У порівнянні з моделями серії 860 QVO в даних накопичувачах компанія обіцяє 13-процентний приріст продуктивності на рівні довільного читання і запису.

Серія Samsung 870 QVO SSD виконана в 2,5-дюймовому форм-факторі і використовує для підключення інтерфейс SATA 3.0 з пропускною здатністю до 6 Гбіт / с. Пристрої підходять для застосування в настільних і портативних комп’ютерах.

В основі моделей використовуються мікроконтролллери Samsung MKX, а також мікрочіпи флеш-пам’яті 3D V-NAND, виготовлені за технологією QLC (Quad Level Cell), яка передбачає зберігання чотирьох біт інформації в одному осередку. Крім того, у нових накопичувачів передбачено наявність 1, 2, 4 і 8 Гбайт швидкісного кеша у вигляді мікросхем стандарту LPDDR4.

Заявлена ​​виробником максимальна швидкість читання і запису для серії SSD-накопичувачів 870 QVO становить 560 і 530 Мбайт / с відповідно. Показники продуктивності на рівні довільного читання і запису можуть досягати 98 і 88 тисяч IOPS відповідно.

Samsung також вказала приблизний ресурс накопичувачів. Для моделі об’ємом 1 Тбайт він становить 360 Тбайт перезапису інформації, для моделі ємністю 2 Тбайт це значення дорівнює 720 Тбайт, для моделі об’ємом 4 Тбайт загальний обсяг перезапису інформації може скласти 1440 Тбайт, а для самої старшої моделі на 8 Тбайт Samsung заявляє обсяг перезапису в 2880 Тбайт.

Моделі твердотільних накопичувачів Samsung 870 QVO SSD об’ємом 1, 2 і 4 Тбайт вже надійшли в продаж. Компанія оцінює їх в 130, 250 і 500 доларів США відповідно. Версію на 8 Тбайт доведеться чекати до серпня. Samsung не вказує на неї ціну, але сміємо припустити, що вона наблизиться до $ 1000.. На новинки пропонується трирічна гарантія.

Limitless представила Pendant: носимий пристрій для запису інформації та обробки за допомогою штучного інтелекту

Спам: історія терміну, його небезпека та боротьба зі спамом

Чому кібербезпека важлива для вас?

AnyDesk взламано: популярне програмне забезпечення для віддаленого робочого столу вимагає скидання пароля

Новий штучний інтелект Gemini від Google: можливості, відмінності від GPT і перспективи використання

Що таке хмарні сховища та навіщо вони потрібні?

Покроково, як підключити Старлінк резервним каналом інтернету на підприємстві.

Шукаєте де придбати ГЕНЕРАТОР?

Екваер IKS обмежує час роботи сервіса.

Microsoft обмежила росіянам оновлення до Windows 11 22H2, а Apple видалила з App Store всі застосунки VK та Mail.ru

Держспецзв’язку попередила про нову кібератаку на держоргани України у вигляді електронної пошти із зараженим XLS-документом.

Як підключити Starlink в Україні (супутниковий інтернет SpaceX)

Замовити
дзвінок
+
Подзвоніть!